Vakkundig en duurzaam herstel van uw gevels

M.A.S. Geveltechniek B.V. is al vele jaren de onafhankelijke specialist in duurzame geveltechniek, gevelrenovatie en gevelonderhoud van bedrijfsonroerend goed en woningen van woningstichtingen. Naast het monteren, onderhouden, renoveren en reinigen van ramen, kozijnen en deuren, repareren wij regelmatig lekkages aan vliesgevels en schade aan gevelelementen zoals aanrijdschade, inbraakschade en brandschade. Ook voor het renoveren van kapot voegwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange expertise en professionele apparatuur is vakkundig en duurzaam herstel van uw gevels gegarandeerd.

 

Gevelrenovatie

De gevel van uw bedrijfspand is bepalend voor de totale uitstraling aan het hele pand. Door periodiek onderhoud voorkomt u kostbare problemen aan uw gevel. Maar soms is gevelrenovatie toch noodzakelijk. M.A.S. Geveltechniek B.V. is de specialist om beschadigde, verweerde of verwaarloosde gevels, voegen en metselwerk weer in originele staat terug te brengen. Bij gevelrenovatie werken we zoveel mogelijk met originele materialen. 

 

Gevelreiniging

Weersinvloeden en vuil in de atmosfeer kunnen uw gevel minder representatief maken. Dit geldt ook voor graffiti. Om problemen aan uw gevel te voorkomen en om ervoor te zorgen dat uw gevel de schone en frisse uitstraling behoudt, is het van belang dat uw gevels af en toe gereinigd worden. Wij kunnen de reiniging op contractbasis verzorgen, maar ook incidenteel. Net waar u behoefte aan heeft.

 

Laat uw gevel impregneren

Door het impregneren van uw gevel kunnen we deze extra beschermen tegen vocht, schimmel, weersinvloeden en vuil. Daarnaast heeft het een brandvertragende werking en is graffiti eenvoudiger te verwijderen. De ideale oplossing om kostbaar onderhoud aan de gevel uit te stellen.

 

Wilt u meer weten over gevelrenovatie en gevelonderhoud of een vrijblijvende offerte?

Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag. Kijk voor een selectie van uitgevoerde projecten op onze projectpagina.

 

M.A.S. Geveltechniek B.V. is:

  • alles voor uw gevel onder één dak
  • meer dan 20 jaar ervaring
  • betrouwbaar
  • landelijke dekking
  • regionale serviceteams
  • uitstekende prijs-kwaliteit
  • offerte binnen 24 uur
  • 24/7 service