Vakkundig herstel van gevelschade

Bij veel bedrijven vindt transport in en om het gebouw plaats. Veelal met behulp van vorkheftrucks. Door onoplettendheid of roekeloos rijgedrag van de chauffeur kunnen deze transportmiddelen flinke schade aanrichten aan de gevel en overheaddeuren. Ook kan schade ontstaan door inbraak en brand en kunnen glazen, metalen of natuurstenen gevelpanelen loslaten, en de gevolgen ervan kunnen levensgevaarlijk zijn: vallende gevelelementen kunnen ernstige ongelukken veroorzaken met menselijke slachtoffers. M.A.S. Geveltechniek is gespecialiseerd in geveltechniek en schadeherstel van gevelpanelen, deuren, kozijnen, zetwerk en alle andere gevelelementen. Wij repareren de schade snel en vakkundig en treffen maatregelen om nieuwe gevelincidenten te voorkomen.

 

Spuiten van schadeherstel en verkleurde gevelbeplating

Schone en verzorgde ramen en gevels zijn het visitekaartje van uw bedrijf. Door periodiek onderhoud bent u verzekerd van een positieve eerste indruk richting uw klanten. Echter door jarenlange blootstelling aan de zon en vervuiling in de atmosfeer kunnen aluminium gevelpanelen verkleuren. Reinigen van de gevelpanelen is dan niet voldoende om de gevel weer een fris uiterlijk te geven en het vervangen van de gevelpanelen is een zeer kostbare investering. Wij bieden u een betaalbaar alternatief, ook bij schadeherstel. Wij spuiten de verkleurde gevelbeplating in elke gewenste kleur. Hiervoor maken wij gebruik van kwalitatief hoogwaardige laksystemen met een hoge concentratie UV-pigmenten. Hierdoor is uw lak en dus uw gevel beter bestand tegen weersinvloeden. Uw gevel ziet er weer uit als nieuw en kan weer jarenlang mee!

 

Wilt u meer weten over het herstellen van gevelschade?

Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag. Kijk voor een selectie van uitgevoerde projecten op onze projectpagina.

 

M.A.S. Geveltechniek B.V. is:

  • alles voor uw gevel onder één dak
  • meer dan 20 jaar ervaring
  • betrouwbaar
  • landelijke dekking
  • regionale serviceteams
  • uitstekende prijs-kwaliteit
  • offerte binnen 24 uur
  • 24/7 service