Professioneel buiten schilderwerk

Schilderwerk behoort tot het totaalpakket aan gevelonderhoud dat M.A.S. Geveltechniek te bieden heeft. Professioneel schilderwerk aan uw gevel zorgt niet alleen voor verfraaiing van uw bedrijfspand, maar biedt vooral duurzame bescherming tegen weersinvloeden. In opdracht van vastgoedbeheerders, vastgoedeigenaren en woningcorporaties verzorgen we al vele jaren het buiten schilderwerk van gevels, ramen, kozijnen en deuren. Ook bij schadeherstel van uw gevel en houtrotsanering. Dit doen wij zowel op basis van onderhoudscontracten als op projectbasis, overal in Nederland. Ook voor binnen schilderwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Ons zusterbedrijf M.A.S. Bouw is gespecialiseerd in het uitvoeren van renovatiewerkzaamheden aan de binnenzijde van gebouwen. Zo kunt u al uw opdrachten onderbrengen onder een dak. En dat scheelt u tijd en geld.

 

Professionele verfmaterialen

Om de hoogste kwaliteit te garanderen werken wij uitsluitend met de beste professionele materialen. Duurzaamheid en milieuvriendelijkheid staan hierbij voorop. Onze specialisten adviseren u graag over de beste oplossing en hoe u kunt besparen op uw onderhoudskosten. Op verzoek kan de verfleverancier een adviesrapport opstellen voor de behandeling van het schilderwerk.

 

Meerjarig onderhoudsplan schilderwerk

Schilderwerk gaat langer mee als het regelmatig onderhouden wordt. M.A.S. Geveltechniek denkt graag met u mee en kan voor u een meerjarig onderhoudsplan opstellen, gebaseerd op uw individuele wensen. Zo kunnen wij de ideale oplossing bieden voor zowel voortgang in onderhoud als een overzichtelijke, gespreide kostenbeheersing. Met het onderhoudsplan worden uw toekomstige onderhoudskosten inzichtelijk gemaakt en komt u niet voor verrassingen te staan.

 

Wilt u een gericht advies of een vrijblijvende offerte voor uw schilderwerk?

Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag. Kijk voor een selectie van uitgevoerde projecten op onze projectpagina.

  

M.A.S. Geveltechniek B.V. is:

  • alles voor uw gevel onder één dak
  • meer dan 20 jaar ervaring
  • betrouwbaar
  • landelijke dekking
  • regionale serviceteams
  • uitstekende prijs-kwaliteit
  • offerte binnen 24 uur
  • 24/7 service